Egyéb eszközök

Box és tornazsákok

Az álló boxzsák alkalmas otthoni és fitnesstermi használatra egyaránt. A közvetlen talp felett lévő rugó tovább javítja az álló boxzsák által nyújtott edzés lehetőségének folyamatosságát, és életszerűségét. A bőr ütöfelület kétféle hosszúságban kapható, fekete és piros színben.


Labdák, dobogók

A wellness eszközök könnyen használhatók, hatékonyak valamennyi izomcsoport megmunkálásához, akár az egész testet kívánja edzeni, vagy csak bizonyos részeit. Kardio és izotónikus termékeink tökéletes integrációja. Ezek a termékek számtalan variációja létezik, melyeket egyéni igények szerint választhatunk ki.

Steplépcsők

Általában csoportos edzésre, tornára használt tornazsámoly, melyet többféle magasságban állíthatunk, az alsó talpai segítségével, melyet többféle módon rögzíthetünk. 2 vagy 3 féle magasságban állítható, termék típustól függően. Csúszásmentes kialakítású felső, és gumitappancsal ellátott csúszásmentes alsó talpakkal szerelve kerül forgalomba.

Tornalabdák

Fitness Ball

Teljes edzés az egész testnek, ami kiváló a mindennapokban.
Súlycsökkentés, izomépítés, egészségesebb élet, gyógytorna és gimnasztika.
Egyszerűen jó közérzet minden nap.

A BCUBE termékek segítenek önnek azoknak a céloknak az elérésében, amelyek mindig is edzéseinek célja volt. A gépek kiváló minőségűek, ergonómikus felépítésűek és felhasználóbarát kialakításúak. Számtalan lehetőséget nyújtanak az erősítő, súlyzó vagy cardio edzésekhez, és elérhetővé teszik az otthoni fitness edzéseket.

A Fitness Ball:

  • Gazdagítja mindennapi edzését a sokszínűség, a hatékonyság és az egyszerűség által.
  • Többféle feladatra van lehetőség, mint a legtöbb otthoni fitness eszköznél, mégis kisebb a helyigénye.
  • Nagyobb változatosság, mint a sima edzőpadokon, A Fitness Ball nem hagyja, hogy edzése unalmassá váljon.
  • Ergonómikus design gondoskodik az ízület- és izomkímélő edzésről.
  • Egyszerűbb, de mindenekelőtt lényegesen költséghatékonyabb, mint elmenni egy fitness terembe.

Fitness Ball: Utolérhetetlen változatosság

Funkcionális, egész testet megmozgató edzés. Számos izomcsoportot erősít és elősegíti a mozgékonyságot. A gyakorlatokon keresztül javítja az erőnlétet, az állóképességet és a koordinációt, valamint azon mozdulatokat, amelyekre a mindennapi életben támaszkodunk. Törzsre irányuló gyakorlatok. Felsőtestének izomzatát erősíti, az egyenes és a haránt hasizmokat, de éppúgy a hátizomzatot is, sőt az izomtónust és a testtartást is javítja. Felső testet megmozgató edzés Edzi a mellizomzatot, a bicepszet, a tricepszet, az alkart, a vállzónát és a hátat, javítja az erőnlétet és a koordinációt. Alsó testet megmozgató edzés Edzi a vádlit, a farizmokat, a csípőizomzatot, a belső és külső izmokat a comb felső részén, mint ahogy magát a comb felső részét is, emellett erősít és stabilizál.

Méretek testmagassághoz ajánlott értéke:
-55cm 160-cm-íg
-65cm 165-180-íg
-75cm 180-195cm-ig

Miért olyan szórakoztató egy labda?

Gömbölyű alakja instabillá és kiszámíthatatlanná teszi, ezért képes minket meglepni, kedvünket felpezsdíteni. Látott már embereket labdával unatkozni? Vendégeinknek új és szórakoztató edzésmódszerekre van szükségük. A fitnesslabda segítségével az edző folyamatosan új meg új szórakoztató, energiával feltöltő gyakorlatokat találhat ki.

Vonzó!

Gömbölyű, megnyugtató alakjának köszönhetően a fitness labda a tökéletesség és a gyermekkori önfeledt játék szimbóluma, amely egyben egy szórakoztató, lebilincselő edzőeszköz, izgalmas, új élmények forrása.

Funkcionális!

A fitness labda segítségével edzhetjük “hatodik érzékünket”, tehát azon ideg-, izomrendszerünket, amely az egyensúlyunkban bekövetkezett hirtelen változásokra reagál.

Sokoldalú!

A fitness labda számtalan típusú gyakorlathoz alkalmazható (hajlékonyság, mozgékonyság, alakformálás), más gépekkel kombinálva, a lehetséges gyakorlatok listája végtelen.

Családias érzés!

A fitess labda és az erőfejlesztő gépek összhangja tökéletes családias érzést nyújt, valamint klubjának arculatát is meghatározza.


Öltözők, szekrények, padok, szőnyegek, tornakötelek, szalagok és tornasúlyok

Padok, portaszekrények, öltöző szekrény, minden ami egy teljes fitnessterem üzemeltetéséhez szükség van. Kézi súlyzók, tárcsasúlyok, súlyzórudak minőségi összeállítása. A szőnyegezés kialakítása a legoptimálisabb a nehéz ipari berendezésekhez és cardio gépekhez.


Hozzászólások lezárva.