Technogym Element

Az Element vonal karcsú kialakítása és tartóssága teszi az edzéseket egyszerűvé, ezáltal élvezetes és intuitív élményt biztosítva. Ez a széria egy sor olyan átfogó teremberendezést kínál, amely tökéletesen illeszkedik minden fitness térbe.

Minden gép a változtatható ellenállásnak köszönhetően sajátosan képezi az izomcsoportokat egy egy gyakorlat alatt. Ennek eredményeként valóban csak azt az izomcsoportot fejlesztjük vele amelyiket kiválasztottuk anélkül, hogy az ízületeket is terhelné.

Bioseat – az ergonómikus ülés és háttámla anatómiailag megformált, így támogatva a gerincoszlopot hogy a gyakorlatot végző helyes testhelyzetet vehessen fel edzés közben.

Az ülések és háttámlák különböző sűrűségű anyagokat tartalmaznak annak érdekében, hogy jobb legyen a formája, mely ha kell a lágy, ha kell akkor pedig szilárd támogatást adjon ott ahol szükség van rá.

Az Element vonal tudományosan megalapozott tervezési koncepció által készült, amely átveszi a természetes mozgásformát, ezen belül a testmozgás által kiválasztott izomtartományban mozog. Ez teszi lehetővé hogy az ellenállás az edzés során állandó marad, miáltal a mozgás rendkívül folyékonnyá válik.

Hozzászólások lezárva.