Létesítménytervezés

Teljeskörű megoldásaink segítségével,a létesítmény alaprajzának megrajzolásától és tervezésétől a berendezésíg és képzésekíg,minden lépésnél számíthat segítségünkre.

Tűnjön ki a belsővel. Bármilyen kinézetű fitness létesítményt szeretne létrehozni, létesítménytervező szakembereink segíteni fogják annak megvalósításában. Szerte a világon vonzó kialakítású, hatékony helykihasználású fitness létesítmények sorozatát tervezték már meg,kissebb és nagyobb fitness klubokban. Átlag feletti szállodákban,nyaraló komplexumokban és tengerjáró hajókon összaállított profi sportlétesítményekben,egyetemi szabadidőközpontokban és katonai létesítményekben.

Szakképzett nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező csapatunk a tervezés minden oldalát megvitatja önnel – az alaprajzoktól kezdve a jelenlegi létesítménye átalakításához szükséges tervrajzokig. Függetlenül céljaitól és a létesítmény méreteitől, cégünknek megvannak az eszközei ahhoz, hogy mély benyomást tevő létesítményt tervezzen önnek. A következőkben tudjuk önt segíteni:

  • A létesítmény alaprajzának megfelelő 2D-s tervrajzok a gépek elrendezéséről és díszítő elemekről.
  • A TV készülékek felhasználói kényelmet maximálisan figyelembe vevő elhelyezése
  • A létesítmény méretének és vendégkörének megfelelő mennyiségű berendezés megválasztása.
  • A berendezések megfelelő edzésfolyamatot és felhasználói forgalmat biztosító kiválasztása és elhelyezése.
  • A berendezések helyes, kellően biztonságos és hatékony egymáshoz viszonyított elhelyezkedése.

  • Hozzászólások lezárva.