Eliptikus járók és Cross TrainerekTechnogym


Lifefitness

A crosstrainer ergométer számtalan programal rendelkezik. Ezek fitness- és step-teszt, egy HRC- és több felhasználói programot foglalnak magukban. Az ellenállás általában 25 és 400 Watt között 5 Wattos lépésközzel állítható be. A géphez tartozó generátor segítségével bárhol, akár elektromos áram nélküli helyszínen is felállítható. A nagyméretű, LCD-kijelző több folyamatosan mért értéket képes egyszerre mutatni,beépített automatikus pulzusszám mérő rendszerrel.A pulzusszabályozott program pulzusszám által vezérelt edzést tesz lehetővé az Ön számára. A kiválasztott program a képernyőn jelenik meg angolul vagy németül, s szintén itt mutatja a kijelző a program menetét. Az edzés beállítása (például az ellenállás szabályozása) könnyedén elvégezhető a karokon lévő markolat plusz / mínusz gombjaival.

Elipszistrénerek tulajdonságai

A világ legnagyobb fitness piacának számító USA-ban az ellipszisjáró igen gyorsan terjedő termék, amely az egész testet megmozgató edzést eredményez, és világszerte a fitness termek leginkább kedvelt fitness gépe. Az ellipszisjáró folyamatos és természetes mozdulatokon keresztül biztosítja a hatékony és különösen ízületkímélő edzést,mivel nem éri minden egyes lépésnél egy ütés a végtagokat és a testet mint akár a futásnál. Az edzés alatti gördülékeny érzés elősegíti a felhasználó állóképességének javulását. Az ellipszisjárón végzett mozgást egy domború ellipszis jellemzi. A lábak sarkainak emelésével ez a mozgás felülmúlja a step edzést, a sétáláshoz és a sífutáshoz hasonlóan a teljes lábizomzatot,a törzset,és a felsőtestet egyaránt igénybe veszi. Számtalan módon lehet használni. Lehet hajtani alsó és felsőtestel egyaránt,vagy elosztva,hogy kevésbé felső jobban alsótestel illetve,fordítva.Lehet hátrafelé hajtani,amivel egész más izmokat kapcsolunk be a mozgásba,így sokkal változatosabb mind a test mind a felhasználó számára egyaránt.

  • A hatékony egész testet megmozgató edzés során a Crosstrainer minden nagyobb izomcsoportot igénybevesz és ideálisan szabályozza a zsírlebontást. A gép pedáljainak innovatív, elliptikus mozgása miatt létrejön egy egyedülálló, nehézségi terhelés nélküli érzés az edzés során.
  • A Crosstrainer egyenletes mozgása különösen ízületkímélő módon erősíti a lábakat, a feneket és a csípőt,ugyanakkor a lábmunkával összeköttetésben álló felső test edzése erősíti a karokat, vállat, mellet és a hátat.
  • A precíz és jól összehangolt mágnesfékrendszer fokozatmentes beállítása lehetővé teszi Önnek valamennyi Crosstrainernél a finom szabályozású, közel halktalan Cardio trianinget.
  • Hozzászólások lezárva.