FutópadokTechnogym


Lifefitness

A futópadok a legelterjedtebb és legtöbb felhasználó által igényelt cardio berendezések melyek átfogólag mozgatják meg a testalkat egészét. Használhatják mindennapi sportolásra,versenyre való felkészülésre,formába hozásra és rehabilitációs célokra egyaránt.Használatukkor nem csak a szalagtovábbítás sebességét ,hanem a dőlésszöget azaz az emelkedő mértékét határozhatjuk meg.Különböző beépített programjaik segítségével igény szerint változtathatjuk a terhelés mértékét. Az ipari célokra készült hosszú élettartamú futópadok, tompított hatású futólappal készülnek melyek az izületek kímélését hivatottak ellátni.

Futni egy tompított, rugalmas felszínen, ami elnyeli az ütődést, és minden lépéshez visszajuttatja a lendületet: ezt az élményt nyújta a futópadok mindegyike, és ezáltal válik vonzóvá mind a profi futók, mind a fitness útján épp csak elinduló kezdők számára.A rezgéselnyelő és csillapító hatásmechanizmusok fajtája típusonkét és konstrukciós megoldásonként változhat. A gépeket felszerelt hosszú élettartamú futószalag szinte elnyűhetetlenné teszi az edzőtermi futópadok mindegyikét. Elnyeli és visszajuttatja az energiát minden lépésnél. Kisebb traumakockázat és optimális futás élmény jellemzi mindegyikőjüket. Mindegyik gép vészleállító gombal ellátva.

Futópadok tulajdonságai:

A Futópadok edzésprogramokat kínálnak önöknek különböző formában. Ezek között egy HRC program és több felhasználói program is található, amely utóbbi a saját beállítások elmentésére szolgál.

Az edzés közben mért értékek egyidejűleg jelennek meg több LCD-kijelzőn. Az aktuális program nehézségi szintje az edzés alatt is megváltoztatható. A gépekhez egy nagyméretű futófelület és egy nagyteljesítményű motor tartozik. A sebesség 0,8 és 20 km/h, a dőlésszög 0 és 16% között állítható be. A motorizált futópadok egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. Egy futópaddal az időjárástól függetlenül elégítheti ki mozgásigényét. Az ipari felhasználású futópadokat az egyszerűség, a könnyű használat, a jó teljesítmény és kiváló minőség jegyében alakították ki. Csúcsteljesítményű ipari használatú gépeknek építik, és kiváló minőségű alkatrészeket használnak fel gyártásuk során.

Az ipari futópadok csúcsteljesítményű motorja különlegesen halk, és a megadott teljesítményt terhelés alatt is folyamatosan, nem csupán rövid ideig képes leadni. Ezen túlmenően az edzőtermi futópad külső megjelenésének minden részlete vonzza a tekintetet, nem csoda hát, hogy kialakításukban is megfelel a legmagasabb kívánalmaknak.

A legújabb trendet követik az ezüst-kék-fekete alapszínek az ezüstöt kihangsúlyozó színek, amelyek kiválóan illenek a futópadok formatervéhez.

Az új ipari gépek főbb jellemzőik a következők 30 év garancia a vázra 10 év garancia a hajtómotorra,némelyik terméknél a gyártó örök garanciát vállal a saját termékük hajtómotorjaira. Innovatív és bevált technika Hidraulikus dőlésszög emelő rendszer. A szállítókerekek a futópad egyszerű mozgatását teszik lehetővé. Az innovatív konstrúkciós megoldások gondoskodnak az edzés során a futószalag ellenőrzött leszorításáról. A motorellenőrzés és fenollal védett futódeck,és kenőrendszer biztosítja a folyamatos kenést és karbantartást. Az egyenletes és csendes futásról egy motorellenőrzés gondoskodik. Biztosítja az áramellátást és védi a motort. A nagy, dinamikus görgők az egész meghajtó rendszer élettartamát meghosszabbítják. A futódeck fenollal védett, így hosszabb ideig nem igényel karbantartást. A rezgéscsillapító rendszer biztosítja a falhasználó izületvédelmét amely megkíméli a bokát és a térdet egyaránt a statikus megterhelésektől. Sok helyütt változtatható, rugalmas lengéscsillapítók gondoskodnak arról, hogy a csillapítás se túl gyenge, se túl erős ne legyen. A tompítás eltérő a futódeck különböző részein, ezzel is a futás természetes érzését keltve.

Hozzászólások lezárva.